RSS
 

On news@TV3

12 Jan
YouTube Preview Image YouTube Preview Image

<<< KERATAN AKHBAR>>>

 

>>Langkah Kanan Menuju Pendapatan Berganda<<

12 Jan


>>>Anda Memerlukan 3 Rakan untuk memajukan BIZ ini..


“PASTIKAN RAKAN ANDA SUDAH MENJADI AGEN  MEREKA ADALAH TUNGGAK KEJAYAAN ANDA”

Anda menjadi AGEN dgn membyar sebanyak RM210..Kemudian ANDA bawa 3 RAKAN menjadi agen bawah naungan ANDA…
ANDA dapat RM50 setiap seorang (lihat pic ) bermaksud RM50 x 3 = RM150

ANDA mempunyai PAIR  A+B  B+C (lihat pic ) RM25 dan RM44 = RM69

ANDA dapat RM10 setiap seorang hasil dari “DATA-ENTRY” (lihat pic)  bermaksud ANDA registerkan (3 RAKAN ) Anda dapat RM10 x 3 = RM30

ADA lagi ANDA dapat iaitu “GROUP SALES INSENTIF”  sebanyak RM40 pada 4ptg (lihat pic) ..

KIRA punya KIRA RM289RM210 ( modal ) =


" LAKUKAN YG BASIC SEPERTI DI ATAS AKAN MELANCARKAN BIZ ANDA "
<<klik sini[Hasil jika 3 RAKAN lakukan seperti ANDA] 


>>> klik pic ( Apa yg ANDA buat ini yg ANDA dapat ) <<<




 

Ads4mall Biz Empire WorldWide

28 Dec

Kedai online anda….

Perniagaan anda tidak meluas?….Kami ada menyediakan 1 portal “PENGIKLANAN” yang mampu meluaskan lagi perniagaan anda iaitu “ADS4MALL”…Dengan adanya ads4mall anda hanya bermodalkan RM420 seumur hidup serta merta portal itu hak milik anda…Cara tatahias dan sebagainya pihak syarikat sedia membantu..(klik pada pic lihat cth kedai online bakal anda perolehi)

Online Merchant Portal (unlimited space) bernilai lebih dari USD500. Pengguna akan dapat menjual barang dagangan dengan menggunakan gateway pembayaran kami (Ads4Pay -Coming Soon) @ pilihan anda sendiri gateway pembayaran. Kedai ON-LINE, BUKA 24jam /seminggu. Tiada had mengiklankan… HANYA SEKALI PELABURAN RM420 SEUMUR HIDUP..Jadikan kedai online seperti mereka

 

Ads4Bucks Biz International Network

20 Dec

 
4,553 Comments

Posted in Home

 

Pelan Pemasaran Ads4Bucks

16 Dec

Sekarang kita sudah kenal apa itu Ads4Bucks, dan produk-produk Ads4Bucks. Maka tibalah masanya untuk saya terangkan mengenai pelan pemasaran Ads4Bucks ini. Pelan pemasaran Ads4Bucks ini adalah istimewa kerana sehingga ke hari ini, masih belum ada lagi bisnes yang menawarkan insentif atau komisen yang serupa dengan Ads4Bucks.

Dalam Pelan Pemasaran Ads4Bucks, anda akan mendapat 4 jenis insentif atau komisen iaitu:
DIRECT AGENT COMMISSION – REAL TIME
•    DEVELOPMENT INCENTIVE – REAL TIME
•    GROUP SALES INCENTIVE – DAILY @ 4pm
•    DATA ENTRY INCENTIVE

Sebab itulah, dengan modal serendah RM210, anda boleh menjana sekurang-kurangnya RM20,000 sebulan dalam business Ads4Bucks ini. Bagaimana? Keterangan secara terperinci seperti dibawah.

INTRODUCING INCENTIVE (DIRECT AGENT COMMISSION – REAL TIME)

Introducing Incentive ini adalah dimana anda akan dapat RM50 untuk setiap orang yang menyertai network anda. Contohnye, sekiranya dalam anda berjaya mengajak 20 rakan-rakan anda menyertai anda di Ads4bucks ,anda akan mendapat RM 50 x 20 = RM1000. Nilainya nampak sikit? Sabar dulu. Ini baru Introducing Incentive. Anda masih mempunyai banyak lagi bonus yang akan saya terangkan selepas ini..

LEVELING INCENTIVE (DEVELOPMENT INCENTIVE)

Skim Insentif Ads4bucks ini melibatkan 3 “sub-agent” sahaja. Anda mesti tertanya kenapa ada satu nilai insentif RM 44 yang tak sama dengan nilai leveling yang lain? Sebenarnya, Leveling Incentive yang pertama, anda akan dapat RM 44. Tetapi untuk Leveling Incentive kedua dan seterusnya, anda akan dapat RM 25. Cuba anda perhatikan kiraan ini hanya untuk 3 level. Tapi, komisyen yang diberi cukup lumayan. Sekiranya 10 level? Saya rasa anda boleh kira sendiri ye. Sampai berapa level je? Di sinilah kelebihan Ads4bucks. Anda boleh menaja berapa level pun yang anda mahu kerana Ads4bucks tidak mempunyai sempadan. Level yang anda boleh taja adalah sehingga INFINITI! Lagi besar network yang anda bina, lagi banyak bonus anda akan perolehi. Selain ini ada lagi komisen yang menanti anda!

OVERRIDING FOR LEVELING INCENTIVE  (DEVELOPMENT INCENTIVE)

Overriding for Leveling Incentive merupakan komisen yang akan anda perolehi dari sub-agent yang anda bina. Dengan bonus ini anda akan memperolehi 15% daripada income sub-agent anda. Contoh seperti rajah dibawah :

Kalau ikut gambar rajah di atas, andaikan anda yang bulat hijau itu dan orang yang anda taja adalah yang bulat biru itu, Encik Biru. Encik Biru ini adalah tajaan anda. Kemudian, pendapatan Encik Biru ini berjaya mencecah RM 4,000. Jadi, seperti yang saya beritahu, anda akan mendapat 15% daripada pendapatan sub-agent anda. Jadi, dengan sorang Encik Biru ini, anda akan mendapat 15% x RM 4,000 = RM600. Kalau anda mempunyai 20 sub-agent seperti Encik Biru? Anda akan mendapat RM 600 x 20  = RM12, 000! Sekarang cuba anda campurkan pulak dengan bonus sebelum ini iaitu Introducing Incentive & Leveling Incentive? Masih ada bonus lagi! Sila rujuk rajah dibawah.

PAIRING BY VOLUME INCENTIVE (GROUP SALES INCENTIVE – DAILY @ 4pm)

Pairing By Volume Incentive ini adalah komisyen yang paling istimewa dan setakat ni, saya belum lagi berjumpa mana-mana syarikat yang menawarkan insentif yang sebegini menarik! Sila lihat rajah di bawah :

Komisyen ini akan diberi setiap hari selepas pukul 4 petang waktu Malaysia. Ini bermakna, apabila anda mendaftar sub-agent anda, insentif-insentif yang saya ceritakan di atas tadi, anda akan dapat “real-time”. Tapi, komisyen ni, ia akan diberikan selepas pukul 4 petang sahaja. Secara kasarnya, sekiranya anda mendaftar sub-agent anda selepas pukul 4 petang, bonus itu akan diberikan keesokkan harinya selepas 4 petang. Anda baca penerangan dibawah ini dengan teliti untuk lebih faham

Gambar di atas mempunyai 3 group.

•      Group 1 = Group yang paling aktif sekali pada hari tu. Group ini akan dikategorikan sebagai Main Group.

•      Group 2 = Group yang tak seaktif Group 1. Group ni dikategorikan sebagai 2nd Group.

•      Group 3 = Group yang tak seaktif Group 1 & Group 2. Ia dikategorikan sebagai 3rd Group.

Sekarang, kalau anda dapat lihat gambar di atas, bulat kelabu tu yang paling aktif kerana network yang dibina ada 10 orang, kan? Jadi, bulat kelabu ni di panggil sebagai Main Group. Yang kedua aktif ialah bulat hijau yang dikategorikan sebagai 2nd Group. Dan yangang paling tak aktif adalah bulat biru. Jadi, bulat biru adalah 3rd Group.

Melalui gambar di atas, sistem mendapati di antara Main Group & 2nd Group, terdapat 8 pasang bulat kelabu & bulat hijau. Ini bermakna, terdapat 8 pasang di situ. Kemudian, sistem mendapati lagi, di antara Main Group & 3rd Group, terdapat 7 pasang bulat kelabu & bulat biru. Jadi ini bermakna terdapat 7 pasang di situ.Berdasarkan contoh di atas, terdapat 8 pasang + 7 pasang = 15 pasang.

Pairing By Volume Incentive akan memberikan RM 20 untuk setiap pasang. Jadi, kalau ikutkan contoh di atas,

•    15 pasang x Rm 20 = RM300

Nampak!? Selepas pukul 4 petang, RM 300 masuk ke poket anda. Senang, kan? Baiklah, sekarang anda cuba campurkan dengan Introducing Incentive, Leveling Incentive &  Overriding By Leveling Incentive? Berapa anda dapat?

OVERRIDING FOR DAILY PAIRING BY VOLUME INCENTIVE(GROUP SALES INCENTIVE)

Overriding For Daily Pairing by Volume Incentive ini hampir sama dengan Overriding For Leveling Incentive. Perbezaannya ialah ia dikira berdasarkan Pairing by Volume Incentive. Sila rujuk gambar di bawah :

Dengan bonus ini anda akan mendapat 10% daripada income downline yang anda taja (Direct Sponsor) dan 5% daripada income downline yang bukan anda taja (indirect sponsor). Tetapi, ini berdasarkan Pairing by Volume Incentive ye!

A akan dapat 10% dari income B dan 5% dari income C & D

B akan dapat 10% dari income C & D

Anda boleh lihat di mana A mendapat komisyen yang banyak walaupun hanya mempunyai satu sub-agent sahaja? Menarik bukan? Sekarang cuba kira berapa income yang bakal diterima setelah dicampur semua bonus, Introducing Incentive, Leveling Incentive, Overriding for Leveling Incentive, Pairing by Volume Incentive & Overriding For Daily Pairing by Volume Incentive.

KEY-IN INCENTIVE (DATA ENTRY INCENTIVE)

Inilah komisen yang paling membuatkan saya terus terbuka hati untuk menyertai Ads4Bucks. Ini disebabkan komisen seperti ini hanya diberikan kepada stokis sahaja dan belum ada lagi biz lain yang menawarkan komisen ini kepada agen biasa. Kini saya berpeluang menerima komisen seperti ini walaupun saya hanya seorang agen biasa.

Komisen tambahan sebanyak RM10 akan diberikan untuk segala maklumat lengkap yang diisi ketika mendaftarkan akaun baru di bawah rangkaian kita.

Merujuk kepada rajah di atas, 3 orang sub-agent yang kita daftarkan di bawah rangkaian kita :
3 X RM10 = RM30

Jika 20 agen?
20 X RM10 = RM200

Data entry/key-in new member baru pun boleh dapat duit…..

 
 

Biz Ads4Bucks

16 Dec

Ads4Bucks adalah sebuah Portal Pengiklanan dan Program Alfilite yang memberi anda kemudahan untuk mengiklankan produk dan juga perkhidmatan anda. Ads4Bucks ini dimiliki sepenuhnya oleh Ads4Bucks Network Sdn. Bhd. (863787-X) yang dahulunya dikenali sebagai GIAB Resources Sdn. Bhd. Tujuan pengendali program Ads4Bucks ini adalah untuk menjadikan Portal ini sebagai sebuah portal pengiklanan yang paling popular di dunia agar pelanggan benar-benar dapat menjual produk-produk dan perkhidmatan – perkhidmatan dengan efektifnya.

Alexa Rank info 14 Disember 2010

Portal ADS4bucks kini berada dalam engin carian “Google” yg mudah  di cari dari seluruh dunia.Ini bermakna Ads4bucks boleh membantu anda membesarkan lagi biz ke world wide (Antarabangsa)

# PRODUK-PRODUK ADS4BUCKs

>>> portal pengiklanan


Anda bebas untuk mengiklan sebarang produk, perniagaan, servis atau perkhidmatan yang telah anda sediakan. Pihak Ads4Bucks tidak meletakkan sebarang had berkenaan pengiklanan anda selagi anda tidak menyalahi undang-undang negara. Terdapat 2 kategori iklan di portal ini yang mana untuk semua iklan teks adalah PERCUMA manakala untuk iklan berbentuk banner akan dikenakan caj bergantung kepada saiz dan juga lokasi banner terbabit.

>>> SMS Blaster (Bulk SMS)

Ads4Bucks menyediakan kepada anda sistem SMS Blaster pada kadar harga yang tidak mampu ditandingi. Kredit SMS Ads4Bucks hanya bernilai USD0.02/SMS atau RM0.07/SMS yang mana ini adalah kadar yang termurah di pasaran.

>>> Blog Persendirian (Ads4Blog.com)

Ads4Bucks menyediakan perkhidmatan blog kepada agen-agen kami yang membeli pakej Gold Bucks. Di blog ini anda boleh menulis tentang aktiviti peribadi atau perniagaan anda. Kami juga menyediakan ‘themes’ untuk anda pilih bagi mencantikkan penampilan blog anda.

>>> Virtual Office

Virtual Office Ads4Bucks membenarkan agen-agen Ads4Bucks untuk melihat ‘business hierarchy’, pergerakan jualan kumpulan serta e-wallet mereka.

Di Virtual Office ini juga terdapat link ke e-library.

>>> E-library

**  E-book – Terdapat 500 e-book berkaitan Business Plan (Pelan Perancangan Perniagaan) yang boleh anda jadikan panduan untuk memulakan perniagaan anda sendiri.
** Ads4Bucks Ultimate Business Guide – 1,300 templates dalam file Words dan dalam format ‘Isikan Tempat Kosong’ berkenaan dokumentasi-dokumentasi Resolusi Lembaga, Kertas Kerja Kewangan, Pelan Perancangan Perniagaan, Checklist serta banyak lagi untuk kegunaan perniagaan anda.

>>> Audio dan Video Streaming

Ads4Bucks juga menyediakan audio dan video streaming untuk semua agen secara streaming di backoffice agen.

>>>  Ads4Bucks Bio-Energy Card

Ads4Bucks Bio Energy Card diberikan sebagai hadiah kepada anda apabila anda membeli pakej produk maya kami. Dan kad ini sememangnya adalah PERCUMA! Namun begitu Bio Energy Card ini mempunyai nilai yang tinggi untuk tujuan penjagaan kesihatan kita seharian.

Apakah Ads4Bucks Bio-Energy Card ?
Kad ini dihasilkan melalui teknologi Far Infrared Ray (FIR) menggunakan serbuk seramik bio yang unik. Kad yang terhasil daripada kaedah pembuatan yang dipatenkan ini boleh membantu dalam pelbagai aspek perubatan antaranya ialah ia akan melancarkan peredaran darah di dalam tubuh badan manusia.

Apakah Kebaikan Ads4Bucks Bio-Energy Card ?
a) Melancarkan peredaran darah di dalam tubuh badan manusia.
b) Meringankan stres serta kelesuan badan.
c) Meningkatkan kecergasan serta tenaga.
d) Efektif untuk membunuh bakteria.
e) Mengaktifkan molekul air minuman.
f) Mengaktifkan molekul air di dalam tubuh badan.
g) Menghilangkan bau yang kurang enak.
h) Membantu mengekalkan kesegaran bahan makanan di dalam peti sejuk.
i) Boleh membantu meringankan kesakitan seperti sakit kepala, sakit otot serta sakit belakang.
j) Membantu tumbesaran bunga-bungaan, sayuran serta tumbuhan.

 
 

Lesen perniagaan Ads4bucks

16 Dec

 
 

Bad Behavior has blocked 1099 access attempts in the last 7 days.